En liten byrå med fokus på långsiktiga samarbeten

Varmt välkommen, skoj att du hittade till oss! Vi är en, vad som skulle betraktas som liten byrå. Vi besitter hög kompetens inom sociala medier och söker klienter som vill bygga ett starkt varumärke på sikt. Genom att kombinera kreativitet med tekniska lösningar tar vi fram en komplett strategi för att nå era målsättningar.

/ Marcus Malmberg VD

Strategi

Vi tar fram en komplett social medier-strategi åt er. Genom att kombinera kreativitet med tekniska lösningar ser vi till att nå era mål.

Annonsering

Vi sköter er annonsering med avancerad teknisk individmarknadsföring samt ser till att dela upp er budget mellan olika plattformar och målgrupper för att maximera era investeringar.

Optimering

Vi optimerar varje steg av er kundcykel. Från sociala medier till köp. Genom A/B-testing och målgruppsoptimering når vi bästa möjliga resultat.

Kundrelationer

Vi bygger relationer med era konsumenter genom att hantera kundservice och engagerar oss i konversationer. Samtidigt analyserar vi och samlar värdefull data kring era konsumenter.

Projektledning

Vi planerar och driver ert varumärke framåt samt ger er strategisk rådgivning kring er sociala närvaro.

Rapportering

Vi rapporterar kontinuerligt statistik, insikter, analyser av era annonser och målgrupper samt sköter all resultatmätning.

TOP