Vi strävar hela tiden efter att vara Sveriges effektivaste leverantör av social media marknadsföring.

Med en stor portion av kreativitet, ledarskap och strategiskt tänkande tar vi fram tekniska lösningar för att nå era målsättningar med hjälp av sociala medier. Vi hittar era potentiella kunder, bygger relation samt konverterar dessa till betalande och återkommande kunder.

Strategi

Vi tar fram en komplett social medier-strategi åt er. Genom att kombinera kreativitet med tekniska lösningar ser vi till att nå era mål.

Annonsering

Vi sköter er annonsering med avancerad teknisk individmarknadsföring samt ser till att dela upp er budget mellan olika plattformar och målgrupper för att maximera era investeringar.

Optimering

Vi optimerar varje steg av er kundcykel. Från sociala medier till köp. Genom A/B-testing och målgruppsoptimering når vi bästa möjliga resultat.

Kundrelationer

Vi bygger relationer med era konsumenter genom att hantera kundservice och engagerar oss i konversationer. Samtidigt analyserar vi och samlar värdefull data kring era konsumenter.

Projektledning

Vi planerar och driver ert varumärke framåt samt ger er strategisk rådgivning kring er sociala närvaro.

Rapportering

Vi rapporterar kontinuerligt statistik, insikter, analyser av era annonser och målgrupper samt sköter all resultatmätning.

TOP