Ni har redan mycket att göra

För många finns det knappt tid till att hinna med det ni ska. Ännu mindre tid finns åt att skapa bra och relevant innehåll i sociala medier, kommunicera med era följare, a/b testa annonser, samla statistik och samtidigt hålla er uppdaterade på de senaste inom digital marknadsföring.

Känner du dig vilsen?

Gör inte det! Vi har lösningen för er. Vi kallar det Partner. Det är en rad sammansatta tjänster som skapar ett nära samarbete mellan ditt företag och oss.

Det är en investering på alla vis

Som Partner hos oss sparar ni enorma resurser. Vi kan nämligen sköta allting åt er. Vi tar hand om era sociala medier, kommunicera med era kunder, skapar innehåll (video, foto, grafisk design, you name it) och mycket mycket mer.

Vi avlastar ert nuvarande team, sparar er massor av pengar, energi och tid. Vi strävar alltid efter att betala oss själva!

Vi hittar era kunder

Som Partner hos oss vill vi växa med er. Vårt team jobbar dagligen för att hitta potentiella kunder åt er och hjälpa er kommunicera med dessa genom era kanaler. Att bygga ett starkt varumärke är någonting som tar tid, men vi är med er hela vägen.

Strategi

Vi tar fram en komplett social medier-strategi åt er. Genom att kombinera kreativitet med tekniska lösningar ser vi till att nå era mål.

Annonsering

Vi sköter er annonsering med avancerad teknisk individmarknadsföring samt ser till att dela upp er budget mellan olika plattformar och målgrupper för att maximera era investeringar.

Optimering

Vi optimerar varje steg av er kundcykel. Från sociala medier till köp. Genom A/B-testing och målgruppsoptimering når vi bästa möjliga resultat.

Kundrelationer

Vi bygger relationer med era konsumenter genom att hantera kundservice och engagerar oss i konversationer. Samtidigt analyserar vi och samlar värdefull data kring era konsumenter.

Projektledning

Vi planerar och driver ert varumärke framåt samt ger er strategisk rådgivning kring er sociala närvaro.

Rapportering

Vi rapporterar kontinuerligt statistik, insikter, analyser av era annonser och målgrupper samt sköter all resultatmätning.

TOP