Followmore är en byrå med fokus på sociala medier. Vi fungerar som er social media partner som skapar, hanterar och optimerar era digitala kanaler. Detta innebär att vi sköter er löpande marknadsföring i form av dagliga inlägg i sociala medier, strategier, skapar kampanjer, producerar innehåll, konverterar till betalande kunder och bygger starka relationer kring ert varumärke. 

Social media annonsering

Vi sköter annonsering med avancerad teknisk individmarknadsföring samt ser till att dela upp er budget mellan olika plattformar och målgrupper för att maximera era investeringar.

Strategi & optimering

Vi hanterar A/B-testing, målgruppsanalys och optimerar era annonser för bästa resultat. Vi tar fram en strategi som ser till att ni når era mål och konverterar till betalande kunder.

Innehållsproduktion

Vi skapar innehåll för varje kanal, målgrupp, kampanj och budskap för att nå era mål. (Grafisk design, video, foto, text osv)

Webbdesign

Företagets hemsida är mittpunkten på nätet. All marknadsföring som görs på webben leder i regel till er hemsida. Därför bygger vi en riktigt bra och säljande hemsida åt er.

Sökoptimering

Öka lönsamheten av er hemsida genom att synas på rätt sätt, vid rätt tillfälle, för rätt målgrupp och segment. Vi guidar er till en konverterande hemsida!

Email marknadsföring

Email marknadsföring är en av de mest effektiva digitala kanalerna där ute. Det bör vara en del av alla marknadsföringsplaner.

Utveckling

Våra utvecklare programmerar funktioner mellan sociala medier och er övriga marknadsföring. Bygger botar, pixlar, kontaktfunktioner och mycket mer.

E-handel & affiliate

E-handel är framtiden oavsett bransch. Vi hjälper er ta steget och utvecklar en riktigt bra webbshop åt er. Vi bygger i världens populäraste och enklaste system, Woocommerce.

Kundrelationer

Vi bygger relationer med era konsumenter genom att hantera kundservice och engagerar oss i konversationer.

Våra webbpaket är det bekymmerfria, säkra och kosteffektiva sättet att bygga en hemsida

TOP